ΛΑΜΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ… “ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

   Πλατεία Καραϊσκάκη- Λαμία
 

Οι απατεώνες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ιδιότητα προκειμένου να μπουν στις οικίες ανυποψίαστων πολιτών με αποτέλεσμα την κλοπή.

Τα “μάτια τους 14″ θα πρέπει να έχουν οι περίοικοι στην οδό Καραϊσκάκη στην Λαμία και πιο συγκεκριμένα πέριξ της Πλατείας Καραϊσκάκη αλλά και γενικότερα. Οι απατεώνες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ιδιότητα προκειμένου να μπουν στις οικείες ανυποψίαστων πολιτών με αποτέλεσμα την κλοπή.

Όπως καταγγέλλει στον Lamia Polis 87,7 κάτοικος της περιοχής :”… την τελευταία εβδομάδα ένας άνδρας 40-45 ετών προσπαθεί να μπει σε σπίτια, πρωινές ώρες, χτυπώντας κουδούνι και λέγοντας πως είναι ηλεκτρολόγος. Είναι ψηλός και έχει σγουρά μαλλιά”.

Δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που που απατεωνες υποκρίνονται κάποια επαγγελματική ιδιότητα και μπαίνοντας σε σπίτια πολιτών προχωρούν στην κλοπή. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για “μαϊμού” γιατρούς, “δεητζηδες”, ηλεκτρολόγους κ.ο.κ.
ΛΑΜΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ… “ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

Προσοχή λοιπόν τόσο σε όσους σας καλούν τηλεφωνικά “στήνοντας” ένα απίθανο σενάριο προκειμένου να σας ξεγελάσουν και τους δώσετε ηλεκτρονικούς κωδικούς αλλά και σε εκείνους που προσφασίζονται μια δικαιολογία και προσπαθούν να μπουν στο σπίτι της σας.

Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση καλέστε την αστυνομία.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights