Δελτίο Τύπου Δήμου Στυλίδας- Τα έργα υποδομής βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Δελτίο Τύπου Δήμου Στυλίδας- Τα έργα υποδομής βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Συνάντηση ενημέρωσης και επίβλεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Ιωάννη Αποστόλου και τον Πρ. Λιμενικού Ταμείου κ. Ιωάννη Πρεμέτη πραγματοποιήθηκε χθες αρχικά στο Λιμάνι Στυλίδας, σχετικά  με την χρηματοδότηση για την έναρξη του έργου «εκβάθυνση διαύλου Λιμενολεκάνης» προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το εργοτάξιο Αυλακίου, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του έργου « Ολοκληρωμένη κατασκευή δικτύων αποχέτευσης οικισμών Καραβομύλου, Αχινού, Παραλίας Ραχών, Ραχών,  Αυλακίου & ΕΕΛ Δήμου Στυλίδας» προϋπολογισμού 22.728.616,13 ευρώ.

Δελτίο Τύπου Δήμου Στυλίδας- Τα έργα υποδομής βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας. Δελτίο Τύπου Δήμου Στυλίδας- Τα έργα υποδομής βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Δύο μεγάλα έργα υποδομής τα οποία με την ολοκλήρωση τους θα προσφέρουν  μια νέα δυναμική ανάπτυξης στον Δήμο μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Δήμο μας, η αδιάλειπτη προθυμία και συνεργασία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα να στέκεται στο πλευρό μας και να στηρίζει τον Δήμο μας  με υποδομές οι οποίες βελτιώνουν  την ποιότητας ζωής των πολιτών μας.

Από admin